WoW Gold US   WoW Gold Fr   WoW Gold De   WoW Gold Es
Home  |   US WoW Gold   |   EU WoW Gold  |   Buy Gold  |   Power Leveling  |   CD Key  |   WoW Guide  |   Contact Us
Buy Cheap Wow Gold
    Choose Currency: 
Buy Cheap WoW Gold Fast
Game: 
Server: 
Amount: 
Price($)
     USD   EURO   GBP
Character Name:
 
Full Name:
E-mail:
Phone:
Message:

MSN
game1991@live.cn (full)
Bwowg@hotmail.com (new)
E-Mail
game1991@live.cn  (only)

 
 
Home > F.A.Q
Q:
  1. What does WowGoldFish.com do?
ANSWER:

We are a world leading seller group of in-game currency for massively multiplayer online games (MMOPG), such as World of Warcraft, EverQuest, Final Fantasy and Guide War. We are devoted to serve the need of the MMOPG community and enhance the online gaming experience. We are here to enable the online gamers better enjoy more challenging adventures in the games.

Q:
  2. What should I do if I want to know the stock
ANSWER:

Please use our online chatting service, our customer service ppl will tell you everything you want to know.

Q:
  3. Do you offer power-leveling services?
ANSWER:

Yes, we do.

Q:
  4. Live Help
ANSWER:

Buycheapwowgold.com is committed to provide maximum customer satisfaction by providing a 24/7 on-line help chat system to ensure all your queries being answered at the soonest instant.

Q:
  5. Live Help is on , but no one seems to be answer
ANSWER:

Under such situation, we urge you to hold your cool and be a little more patient with us. Our customer service representative may be temporally away from their work station or either that, we may be experiencing high traffic volume on our live help system. After all, you are served by a human being behind a computer. However, you can contact us via email and we will revert back to you shortly.

Q:
  6. How do I place an order?
ANSWER:

We have derived 5 easy steps to facilitate your transaction.

(1) Click and select your desired game from our Main Menu.

(2) Select your desired game server.

(3) Once you decided your amount of purchase, click on the "Buy Now" button. You will then be redirected to an "Check Out" page where you enter your game Character name. Having done so, you will then be directed to a "Payment" page where you can log on to Paypal account to make your payment.

(4) Please include your confirmed shipping address in your Paypal purchase payment by simply selecting the default "Ship to" option. Please note that your order will be processed quickly with a confirmed shipping address.

(5) Finally, click "Pay" button to proceed with the payment procedure.

Q:
  7. How can I track my order status?
ANSWER:

You can track your order status by simply logging on to our website to check with our customer representatives. And for powerleveling order, you can check on 'pl report' page of our website.

Q:
  8. How long do I have to wait for your delivery?
ANSWER:

Delivery usually occurs within the first hour after payment has been received. We are trying our best to send the gold to you ASAP. However for some of the newer or more popular servers, It may take from 1-48 hours, If delivery has not been sent within 48 hours, we will fully refund you if you desire.

Q:
  9. What are the possible reasons for delay?
ANSWER:

There are various possibilities such as Technical errors like internet down time and incorrect or insufficient information provided. Therefore, it is very important that you furnish us with a valid telephone number and email address for us to contact you. At the same time we will not give the information to the third party.

Q:
  10.It's Urgent and I need my stuff now
ANSWER:

So long as we are online, we will deliver to you by the soonest means, but if it’s a “life” threatening situation and you cannot wait, please feel free to contact our customer representative even before you make your payment so that we can ensure we have sufficient stocks to tide you through.

Q:
  11. What Forms of Payment do we accept?
ANSWER:

We mainly accept Paypal, E-check and Western Union.
Note: For larger orders, we may require Western Union as a payment mode. Please do contact us via our live help chat system to enquire in how to send us your payment through Western Union.

Q:
  12. How long does it take for my payment made via
ANSWER:

If you are using E-Check, the process will take up to 4 business days due to clearance process.

If you are using Credit Card/ Paypal account balance, the process is almost immediate and delivery will be done as soon as Paypal alerts us with regards to your payment. We will then do the delivery soon as we have verified all your details.

Q:
  13. What is PayPal and how does it work?
ANSWER:

Paypal is an online payment system that facilitates the transfer of money from one bank account to another. After signing up for an account at www.paypal.com and proceeding through their easy verification process, you may send money to your Paypal account from your bank account and begin to use to make purchases online from websites. Paypal is one of the most widely accepted electronic payment services used today to reliably, instantly and safely move money between accounts worldwide.

Q:
  15. How do I open an account in Paypal?
ANSWER:

To open an account in Paypal, simply visit www.paypal.com. From there you can click on the 'sign up' button and follow the registration process. Paypal has a user friendly system to help new users create their accounts.

Q:
  14. How do I verify my Paypal account?
ANSWER:

The Paypal verification system is quite simple and easy. Once you have created your Paypal account, you have the option to acquire verified status by completing a process through your bank. After logging into your Paypal account, click the option that says verify my account, and Paypal will give instructions on what to do next. Paypal will make two small deposits into the bank account attached to your Paypal account and they will request that you verify exactly the amounts that they have deposited. After checking your bank records, simply enter the deposit amounts into the Paypal query page and your account will then attain verified status.

Q:
  16. Why is my shipping address unconfirmed?
ANSWER:

PayPal uses an Automated Verification System to verify credit card billing addresses that are entered on the system. An address is confirmed if it is associated with a credit card or can be independently verified by PayPal. Gift Addresses and addresses associated with a Switch or Solo debit card cannot be confirmed. Currently, our system cannot verify most non-U.S. credit card billing addresses.

Q:
  17. How do I avoid sending an e-check?
ANSWER:

An e-check results when a payment is sent from an unverified account without sufficient balance in the Paypal account to cover the cost of the order. Paypal must contact the bank and verify that the funds are present, thus the cause of the 3 to 4 day delay. To avoid sending an e-check, first complete the verification process for your account, and then make sure the funds are present in Paypal before you place an order. To confirm your payment type, just before placing the order you will see a blue hyperlink that reads: "choose more funding options". By clicking this link you may determine which option is currently selected for your payment, and what payment options your account supports.

Q:
  18. How do I sell credits to you?
ANSWER:

To sell credits, please contact us via our Live Help by clicking on the Live Help button. Our sales representative will liaise with you. Let us know the game name, server name, the amount of credits to sell, your Paypal email address and we will let you know how to meet up to trade in game. After we have received the credits, we will send you the payment to your Paypal account immediately.

Q:
  19.Is this business safe or legal?
ANSWER:

Buycheapwowgold.com has been in the virtual trade industry for years. Over the years, we have achieved a proven sales track record and established a loyal customer base. We are well known for our quick response, game variety and most importantly, our pricing has been very competitive compared to our worthy competitors. Our business mainly involves trading which implies, we buy from gamers who are willing to sell their excess virtual currency or item and we sell to interested buyers at a marginal profit. Under the circumstances of an individual seller who is willing to sell us at a quoted price. We will then resell it to an individual buyer who is interested in the item or the virtual currency by no means undermining any party's interest.

Q:
  20. I'm worried about the privacy of my details?
ANSWER:

Client confidentiality is our top priority. Our company has imposed very strict rules with regards to disclosing or selling of any client information whatsoever. Offenders will be charged and prosecuted in court for breaching of trust.


WoW Gold  WoW Gold Us  |  WoW Gold Eu  |  Buy Cheap WoW Gold  | F.A.Q  |  About Us  |  Contact Us
Cheap FUT Coins   |  Madden NFL 18 Coins   |  Cheap fifa 18 coins

Copyright © 2006-2009 wowgoldfish , All Rights Reserved. buy cheap wow gold
Your use of this website is subject to, and constitutes acknowledgement and acceptance of our Terms & Conditions